12 Eylül 2012 Çarşamba

MERHABALAR VE SERGİ DUYURUSU

           MERHABALAR

        Uzun bir aradan sonra bloğa yazmak heyecan verici.Özlemişim arkadaşlarımı okumayı, paylaşımları yenilikleri. Bende de yeni girişimler oluşumlar var, elbette paylaşacağım.

         Kendimce hedeflerim vardı, gerçekleştirmek için yıllarca çalıştım öğrendim ve öğrenmeye devam ettim. Sanırım hedeflerime basamak basamak ulaşıyorum. İlk haberim sizlere  BAHARİYE SANAT GALERİSİ   sanatçı listesinde yer alıyorum. 2 ay oluyor. Galeri sahibi  Ümit Gezgin hanımla tanışıklığımız sergilere katılımım  sebebiyle uzun zamana yayılır. Mart ayındaki kişisel sergimi gezdikten sonra, galerinin sanatçı listesinde yer almamı istedi ,bende  sevinçle kabul ettim .Ağustos ayından bu yana sanatçılar listesinde yer alıyorum. Bir çok değerli sanatçıların olduğu bu listede yer alamak benim için çok onur veren bir olay. Bu benim için çok mutluluk veren haberi sizlerle paylaşmak istedim. Sırada iki hedef daha var inşallah oralarada  gelebilirim.. http://www.bahariyesanat.com  adresinden siteyi inceleyebilirsiniz. Sanatçıları tıklayabilir beni listeden bulabilirsiniz, yada http://www.bahariyesanat.com/sanatcilar/mualla-soganci   olarak direkt ulaşabilirsiniz.              
                                                SERGİ   DUYURUSU    VE   DAVETİYE



    Sezonun ilk sergisinde  de varım, hepinizi bu sergiye davet ediyorum, hepinize  çok sevgiler.

5 yorum:

Asis dedi ki...

Mamilacim ozlettin kendini :) Canim tebrikler canı gönülden,suan kısa uğradım malum iş..yine gelip detaylı okuyucam,öperim cok.

mamila dedi ki...

Asicim teşekkürler,sevgiler.

Duru Günaçan dedi ki...

Mamilacım ne güzel bir haber:) başarıların artarak devam edecektir eminim. tüm hedeflerine hızla ulaşmanı diliyorum.

Asis dedi ki...

Mamilacım çok sevgiler, öpüyorum canım :)

Asis dedi ki...

Mamilacım bol keyifli çalışmalar öğrencilerinle sana, bol sürpriz var yine galiba merakta bırakıyorsun :) üstteki yeni yazının mesajları kapalı ondan buraya yazdım. Çook öpüyorum canım.