29 Kasım 2010 Pazartesi

YILANLI YALI---------RÖLYEF TABLO

3 Boyutlu rölyef tablolarımdan Yılanlı yalı.İstanbul'un önemli tarihi yalılarıdan biri.Eserin tamamını değil sadece yalı bölümünü çalıştım. Oldukca uzun zaman ve çok emekle yapılan bir çalışma. Sanırım tüm bu zahmetlere değiyor,sonuçta böyle güzel bir eser ortaya çıkıyor.

7 yorum:

Asis dedi ki...

Mamilacım canım ellerine sağlık çok güzel olmuş,ne mutlu yapabiliyorsun..Ben bakıp bakıp içimi çekiyorum :)işten fırsat bulamıyorum...Çook öpüyorum canım.

Gün ışığı dedi ki...

Harika!! bir calisma olmus ellerine saglik mamilacim...Bu güzel esere bakarken tüm zahmetleri, unutuyorsundur tipki bir annenin bebegini kucagina almasi gibi!!. öpüyorum..

mamila dedi ki...

Asicim çok teşekkürler ama biraz üzgünüm sevgiler.

mamila dedi ki...

Rabişcim çok teşekkürler,evet aynen öyle oluyor,sevgiler.

tarchinbyseden dedi ki...

Çalışmalarınız çok güzel ama bunu ayrıca çok beğendim. Eski Türk evlerini çok severim ve hayalimdir öyle bir yerde yaşamak, bir atölye kurmak. Hayaller bazen de gerçek olur kim bilir :) umudumu yitirmiyorum :)

mamila dedi ki...

tarcinmoskow teşekkürler,umarım hayalleriniz gerçek olur sevgiler.

Adsız dedi ki...

Yakından gördüğüm için ayrıca çok beğendiğim, tarihten yansımalar taşıyan, çok emek harcandığı belli olan bir çalışma. Resim sanatının her dalında kendininizi başarıyla temsil ettiğiniz için sizi kutluyorum. Umarım, ileride böyle güzel çalışmalarda bana da mihmandarlık etme imkanınız olur.
Sevgi ve selamlar...