31 Mayıs 2010 Pazartesi

NORWEGİAN ROSE TOLZ.

ART MAMİLA HBY HOME atölyesi,yani benim atölyemde yapılan bir tepsi.Önce somon rengi boyandı doku efektleri çalışıldı desenleme olarak da beykoz gülleri ile tamamlandı. Bu güllerin teknik olarak adı --NORWEGİAN ROSE TOLZ--dur.Dokuda metalik inci beyazı kullanıldı. Ben fotoğrafını pek iyi çekemedim ama gerçekten güzel bir çalışma oldu.
Atölyede yaz tatiline girdik,ama ben yaz boyunca çalışmalarımı sürdüreceğim çünkü 2011 de kişisel sergi hazırlıklarım var.Bu arada da resmin geometrisini öğreniyorum. Bu işlere gönül verince öğrenmeninde sonu yok.

13 yorum:

rabia dedi ki...

Günaydin mamilacim,Calisma cok güzel emegi gecenlerin eline saglik..Resim geometrisi tam nedir; Bilmiyorum ama yapilan resmin boyutlarini orantilamak icin mi.? ögrenmenin sonu yok dogru! daha iyi olmak icin sonuna kadar gitmek lazim hele bu ise gönül verince basarilar diliyorum.. sevgiler..

DenDen dedi ki...

çok zarif olmuş

Dalgaları Aşmak dedi ki...

Ne kadar şık bir tepsi...Elinize emeğinize sağlık...

mamila dedi ki...

Sevgili DenDenAk çok teşekkürler sevgiler

mamila dedi ki...

Sevgili dalgaları aşmak teşekkürler sizin resimleriniz çok beğendim sevgiler.

Gala Sanatevi dedi ki...

Sizin bu öğrenme azminize bayılıyorum. Ve sayenizde ben bu güllerin ismini epeydir biliyorum:))) Yalnız tepsinin yan yüzeylerindeki dokuyu neyle verdiniz, çok güzel görünüyor. Sergi içinde eminim harika çalışmalar yapacaksınızdır, şimdiden kolaylıklar diliyor ve kocaman öpüyorummmm:)))

mamila dedi ki...

Rabişcim teşekkürler canım,resmin geometrisi; tasarlanan kompozisyonun,içerdiği tüm öğelerin, geometrik şekiilerle matematiksel hesaplarla oranlanması.Karişik mı oldu ,ama böyle bir şey işte. ilgine teşekkürler İSTANBUL'DAN SEVGİLER.

mamila dedi ki...

Çilekcim çok teşekkürler bende kocamannn öptüm sevgiler

GÖNÜL dedi ki...

sevgili mamila tepsi çok şık ahşap boyama işlerine ilgim çok ama eğitim almam şart bu konu bilgi gerektiren bir iş görsel olarak değerlendiriyorum muhteşem ellerine sağlık...

mamila dedi ki...

Gönülcüm teşekkürler ,ilgilenirsen ben kurs veriyorum sevgiler.

Asis dedi ki...

Mamilacım yapanın ve yaptıranın eline sağlık :) çok zarif olmuş.Demek sergi hazırlığı var süperrr inşallah kısmet olur görmek.çoook öpüyorum canım.

mamila dedi ki...

ASİCİM İNŞALLAH GÖRÜRSÜN ÇOK SEVİNİRİM SEVGİLER

Adsız dedi ki...

Hoş bir çalışma. PASTEL RENLER...
Yapanın ellerine sağlık.