3 Mayıs 2009 Pazar

DECORATİVE PAİNTİNG ARTMAMİLA HOBY HOME

Küçük bir sandık çalışması.Üst kısımda rölyef pasta ile tülbent dokusu uygulaması ve üzerine dekoratif desenleme yaptım.Yanlarda ise yine rölyef pasta kullanarak woodgranier ile 3 boyutlu ağaç dokusunu yaptım.Ön kısımda üstte kullanılan doku ve desenlemeyaptım.Uygun renkte boyadıktan sonra yağlı boya ile eskitme yaptım.Son olarak vernikleme ve işte sonuç... Çok da güzel oldu.



7 yorum:

Asis dedi ki...

Mamilacim iyi pazarlar canim.Sandik sahane olmus ellerine saglik canim.Bende bugün yine resim calisiyorum biraz malum pazarlari biraz vakit buluyorum.coook selamlar sevgiler :)

NAZLICA dedi ki...

Mamilacığım, senin bu doku çalışmaların harika. Her defasında yeni bir teknik duyuyorum. Çok güzel olmuş, ellerine sağlık. Büyük bir sandığım var atmaya kıyamıyorum epey eşya alıyor. Ama formika. Yapışan kağıtlarla görüntüsünü değiştirebilirmiyim diye düşünüyorum. Fikir verirsen sevinirim. Sevgiyle kal canım.

oldmuzik dedi ki...

Selam Cumanız mubarek ,ruhunuz sevgi ve huzurlu olsun.İyi günler ve Sevgiler dilerim değerli sanat sever arkadaşıma.Hafta sonun mutlu ve sanat dolu geçsin.

oldmuzik dedi ki...

Selam Sevgi dolu,huzur dolu ,sağlık dolu ve neşe dolu bir Cumartesi akşamı dilerim.Sevgiler

MAVİANNE dedi ki...

süper olmuş
anneler günün kutlu olsun

Asis dedi ki...

Mamilacım iyi pazarlar,dün kuzuylaydım çoook öptüm :)senin yerine de,sevgiler canım.

NuR dedi ki...

Sevgili Mamila, çok şık olmuş, zemin çalışması da, çiçekler de harika, yapanın ellerine sağlık, iyi günlerde kullanılsın
Sevgiyle kal