15 Şubat 2009 Pazar

ZHOSTOVO PAİNTİNG



Zhostovo tekniği ile yaptığım seramik kase.Zeminde sarı üzerine turuncu renklerle mermerimsi doku oluşturdum,üzerine zohostovo painting çalıştım.

10 yorum:

Asis dedi ki...

Sevgiler Mamilacım çok güzel olmuş kasen rengine bayıldım.Kuzu çok afacan oldu artık yürüyoruz ama tedbirli ;)biraz önce yolculadım onları...

geçkalmadımki dedi ki...

Ne güzel olmuş sevgili arkadaşım..
Ellerine sağlık..
Sevgiler..

laguer90 dedi ki...

Sevgili arkadaşım,
evet,bana çok keyif verdi! Gençlikte dinlediğimiz sanatçılar ve parçaları hala dinleniyorsa anlamı vardır! Hastalık geçirince insanlar"moralinizi yüksek tutun"derler ya! söylemekle olmuyor! Ben "keyif aldığım ne varsa onu yapmalıyım diyorum" olanaklar ölçüsünde istemediğim ortamlarda bulunmamaya çalışıyorum. Sabah Migros a alışverişe gidince programı sormuştum, gidip keyifle dinledim.
Bu arada ne güzel renkler buluşmuş bu kasede! elinize sağlık.
Güzel bir hafta diliyorum,sevgiler...

mamila dedi ki...

---Asiscim afacanı bir sonraki görüşünde benim içinde öp veee teşekkürler


--Sevgili Funda teşekkürler.

--Hocam teşekkürler ne iyi yapmışsınız bende aynı fikirdeyim sevgiler.

Adsız dedi ki...

mamilacım ben bu kaseye ve çalışma tarzına bayıldım canım.inan süper görünüyor hele renkler nasıl içimi açtı keyif verdi bana anlatamam,ellerine yüreğine sağlık öptüm seni kocaman
didem
http://didems.blogcu.com

NuR dedi ki...

Sevgili Mamila, harika bir teknik, ben de bu teknikle ilgili bir sürü dergi aldım, ama fırsat bulup çalışamadım. Renkler de harika, ellerine-emeğine sağlık
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

merhaba mamilacim epeydir bloga ugramiyorum arada oluyor biraz mola! ama sizler aklimdasiniz. yaptigin kase fevkalade güzel olmus ellerine saglik görüsmek üzere güzel bir hafta gecir.:))

Adsız dedi ki...

Mamilacım sana kolay gelsin,melekler yanından ayrılmasın canım :) sevgiler sana kuzuda öper seni...
asis

laguer90 dedi ki...

Sevgili arkadaşım,
yoğunluğunuza inanıyorum, bende yorgun gelince gözüm almıyor bazen ziyaret edemiyorum. Fırsat buldukça buradaki dostlukları kaybetmeyiz nasılsa;)
Güzel ve soğuk bir perşembe akşamından sevgiler gönderiyor,hayırlı cumalar diliyorum....

Adsız dedi ki...

mamilacım zaten üzülmüştüm şimdi daha çok üzüldüm canım gerçekten sözün bittiği yer hiçbir kelime bu acıyı azaltmaz...başınız sağolsun canım allah sabır versin.
asis