31 Mayıs 2008 Cumartesi

ATÖLYE ÇALIŞMALARINDAN ÖRNEKLER


Atölyemizde çalışmalarını sürdüren, sevgili Saime'nin ssaime.blogcu.com/ çalışmalarından bir tablo.Eski İstanbul fotoğraflarını ve türk işi desenleri bir arada yorumladı, çok güzel bir seri hazırladı.Saimecim ellerine sağlık seni çok seviyoruz.

18 yorum:

Adsız dedi ki...

İşin, kendini buradakilere acındırıp yorum toplamak.Emeline eriştin.40 yorumu rüyanda görsen hayırdır derdin.Rüyan gerçek oldu.
Şimdi candan için söylediklerini açıklamanın zamanı geldi.Bakalım kaç yorum gelecek bu işten.

bedaliza dedi ki...

SAİMECİM BU TABLOYU NAKIŞ NAKIŞ İŞLER GİBİ ÇOK ÖZENLE YAPTIN ELLERİNE SAĞLIK GELECEĞİN BÜYÜK RESSAMI.ATÖLYEMİZİN GURURU.EVET SENİ ÇOK SEVİYORUZ CİMCİMEM

Adsız dedi ki...

Sevgili Hocam güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Ben de sizleri çok seviyorum,iyi ki tanıdım sizi,iyi ki varsınız!

Adsız dedi ki...

Saime para bırakıyorkı pohpohlanıyor.Bedeliza ve sen paragözsünüz.Bana Gönülü çekiştirdiğini unuttunuz galiba.3 kişi var listemde.Onlar için söylediklerinizi aynen yazacağım.İbretlik devlet sanatçıları.Alın bin batman tükürük.Yetmez şimdilik biliyorum idare edin.basda görsünler.

mamila dedi ki...

isimsiz yazan kişiliksiz ,al işte yayınladım bakalım . sen saimenin attığı tırnak olamzsın. paragözlüğümüze gelince o seni hiççç ilgilendirmez senin aklın bunlara yetmez mercimek beyinli İSİMSİZ.

Adsız dedi ki...

Buraya yazarken benim adımı kullanarak prim yapamazsın,lütfen adını kullanarak yaz ve Mamilanın beni nasıl çekiştirdiğinide yaz herkes görsün ama ispatın olsun lütfen.Bu konuda burda kapanırsa iyi olucak biz bu blogları yaptığımız işleri paylaşmak için açtık,polemik yaratmak için değil, hiç kimsenin kazandığı para,reklam geliri de sizin meseleniz değil siz istemiyorsanız reklam almazsınız benim gibi ama başka blogların reklamına,kurs açıp ders verip kazandığı para sizi ilgilendirmez dilerim bunu yazan her kimse artık bir kendine gelsin.
Mamilacığım bloğunu işgal ettim ama adımın geçmesi beni rahatsız etti.
Sevgiler

mamila dedi ki...

Gönülcüm, bu mercimek beyinli isimsiz aklı sıra bizi birbirimize düşüreceğini sanıyor. Bilmezki biz bizi nasıl bilir tanır güveniriz. birimize bir şey olsa nasıl panter kesiliriz. ve nasıl DOSTUZ,hadi bakalım hodri meydan çekiştirmeleri yazsında görelim. ama kendi İSMİYLE ispatlasın bende burada yayınlıyacağım. haftalardır beni hergün rahatsız ediyor BASAMAZSIN BASAMAZSIN DİYORDU arkadaşlarımı üzmemek için basmamıştım,bu yayınladığım en edepli ve düzgün olanı.BENİ BİLEN BİLİR bilmiyende öğrenir, BEN ÜRETİYORUM, ÖĞRETİYORUM sen ne yaparsın birde onları görsek.ben sanatımı bilgimi her yerde tescilledim ,senin sunacak neyin var çirkinlik edepsizlik yapmaktan başka.
gönülcüm burası seninde en rahat kullancağın blogdur istediğini yazabilirsin sana feda olsun.

Adsız dedi ki...

MAMILACIGIM,SEVGILER COK BASARILI BIR SERGI ETKINLIGI OLMUS,HELE RESIMLER.USTA RESSAMLARSINIZ SAPKAM ÖNÜMDE BIR SANAT SEVER OLARAK BASARINIZ ONUNDE ÇIKARIYORUM VE SALLIYORUM:)

Admin dedi ki...

SEVGILI MAMILACIM MERHABA
NAZIK ZIYARETIN ICIN COK TESEKKUR EDERIM CANIM.
SEVGILI SAIME GERCEKTEN COK GUZEL BIR TABLO YAPMIS, KUTLARIM KENDISINI, NE GUZEL KALITELI BIR UGRAS BOYLE SANATLA VAKIT GECIRMEK.
BURADAKI YORUMLARDA GORDUGUM BASIT SEVIYESIZ YAZILARDAN SONRA INSANIN AKLINA HEMEN SAIME VE SIZIN GIBI DEGERLI ARKADASLAR GELIYOR.
ACIYORUM VAKTINI BOYLE ANLAMSIZCA HARCAYANLARA.
CANIM COK COK SELAM VE SEVGILER...

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
one ben bir sey dedi ki...

MAMİLAAAAAAA;
MERHABALAR ,ART MAMİLAYA NE ZAMANDIR GELMİYORDUM SİZİN VE ARKADAŞLARINIZIN BURADAKİ ÇALIŞMALARIDA ÇOK MUHTEŞEM YAKINDA ANNE BLOĞU GEÇECEK BU BLOGDA BENCE....
BU ARADA SİZİN GÖNDERMİŞ OLDUĞUNUZ IP NOLARINI ÇOK PROFESYONEL BİR ŞEKİLDE AYRINTILARIYLA (NEREDEN KİM ETC )BULAN BİR SİTEDE ARAŞTIRDIM VE SONUÇLARI MAİL ADRESİNİZE GÖNDERDİM ....ÇOK ŞAŞIRACAKSINIZ ....
NAÇİZANE DİLEĞİM LÜTFEN BİR DE ETRAFINIZDA OLAN KİŞİLERE DİKKAT EDİNİZ .....
SEVGİLERİMLE

gönül dedi ki...

Mamilacığım,
Buraya kadardı, o şapkasını sallıyan arkadaş şapka salladığı ile kalıcak yazık bu hallere düşmesini beklemezdim ondan,hırslarını buraya taşıması onun acizliğini gösterir,biz işimize bakalım oda bize baksın.
sevgiler canım

laguer90 dedi ki...

Günaydın,güzel bir gün diliyorum,sevgiler...

zarif çalışmalarınız için kutlarım.

http://laguer90.blogspot.com/ http://letafet.blogspot.com/

NuR dedi ki...

Güzel çalışma, Saime hanımın emeğine sağlık
Sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Merhaba ! Neşeli bir Cumartesi akşamı dilerim.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

Merhaba Hayırlı Pazarlar ve İyi akşamlar dilerim.Sevgiler.

Adsız dedi ki...

I will not approve on it. I think nice post. Specially the title-deed attracted me to be familiar with the sound story.

Adsız dedi ki...

Nice brief and this post helped me alot in my college assignement. Thanks you for your information.